3D izris

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

Povpraševanje

3D izris pohištva in prostorov

Kaj je 3D izris?

To je grafični prikaz prostora s pohištvom. Pri tem uporabimo prave mere, vstavimo vrata, okna pravih velikosti, pohištvo in morebitne druge dodatke (kamin, različni podi, stene različnih barv, itd.) ter po želji tudi vodovodno, električno in drugo napeljavo.

Kakšna je prednost našega načina dela?

Večurno sedenje in čakanje v velikih pohištvenih trgovinah na izris je preteklost. Ko nam zaupate vse potrebne podatke, se lahko vrnete k svojim najdražjim, prijateljem in konjičkom, mi pa vam po e-pošti, osebno ali po navadni pošti dostavimo slike 3D izrisa.

Poleg realistične slike, ki jo dobite, vam do tri popravke menjavanja barv sten, tal in pohištva nudimo brezplačno, kar lahko uredite iz domačega naslanjača.

S programom, ki ga uporabljamo, smo eni redkih v Sloveniji, ki se lahko pohvalimo, da smo z odliko zaključili profesionalno šolanje pri podjetju Carat GmbH in pridobili certifikat.

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.