Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

AMERIŠKE KUHINJE

04.02.2017

Ob omembi 'ameriške kuhinje' nas večina pomisli na masivo, furnir, dvovratni hladilnik, dve pečici in granitni pult. Marsikdo bi rekel: »Kar naj imajo tisto grozoto, jaz imam raje čiste linije.« Pa vendar opažamo porast zanimanja za te ameriške gigante.

V ameriških oddajah o prenovi je moč slišati, da so kuhinje po meri pravo bogastvo, prej redka izjemna kot pravilo. Na stari celini pa je vse prej kot to. Z izjemno kuhinjskih blokov je vsaka kuhinja izdelana po meri, pa najsi bo furnirana, iveralna, lakirana ali s folijo. Vsaka je edinstvena in zato ni izdelava kuhinje po meri prav nič dražja.

Velike ameriške kuhinje odlikuje prostornost, velika delovna površina, pogosto granitni pult, podpultno korito ali veliko nasadno korito, veliko shrambnih omaric, otok in velikokrat kar dve pečici, mikrovalovna pečica ter samostoječi dvovratni hladilnik, ki ga obdajajo omarice.

Ne samo, da vam lahko v našem salonu sanje o ameriškem gigantu uresničimo, lahko jih tudi nadgradimo, saj ima Gorenje v svoji ponudbi široko paleto omaric, materialov in barv, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce.

Vabimo vas, da si v galeriji ogledate nekaj različic, ki smo jih izrisali pri nas v salonu!

Za več informacij smo za vas dosegljivi na 041/552-224 ali osebno v salonu na Ljubljanski 36 v Celju (nasproti AMZS).

Prisrčno vabljeni!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.