Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

APARATI Gorenje

27.06.2016

Tokrat bomo nekaj besed namenili aparatom Gorenje.

Imele so jih že naše babice. Bili so simbol kakovosti, uporabnosti in nepogrešljivi pomočniki v vsakem domu. Tudi danes je še vedno tako. In bo tako še naprej.

Skorajda ni doma v Sloveniji, kjer ne bi imeli vsaj enega bodisi velikega bodisi malega gospodinjskega aparata Gorenje. Večina pa nas jih ima več.


Pa se ustavimo pri velikih gospodinjskih aparatih.

Gorenje izdeluje aparate v osmih linijah.

Tri so dizajnerske, saj nosijo podpis svetovno znanih industrijskih oblikovalcev. Te so Gorenje by Starck, Ora-Ïto in Karim Rashid. Vse tri odlikuje inovativen dizajn in imajo tisto nekaj več, tisti uau efekt, ki ga aparati pogosto niso deležni. Ti pa si ga vsekakor upravičeno zaslužijo.

Gorenje by Starck je najnovejša dizajnerska linija. Odlikujejo jo čiste linije, preprost, a obenem zanimiv, drugačen videz, kakršnega na našem trgu še ni bilo. In ponosni smo, da imam te aparate kot eni prvih v Sloveniji na ogled tudi v našem salonu. Pridite pogledat, ne bo vam žal!

Vgradna pečica BO658ST Gorenje by Starck

Naslednja linija, ki si vsekakor zasluži veliko pozornosti je Gorenje+. To so aparati, ki nobenega kuharja, pa naj bo poklicni ali amaterski, ne pustijo ravnodušnega. So vrhunec amaterske kuhinje, presežek kuharske izkušnje in vaši najboljši pomočniki. Tudi to linijo imamo v salonu. Pridite pogledat te izjemne kuharske pomočnike!

Gorenje Simplicity. Že samo ime pove, da to linijo odlikuje preprostost in čistost. Aparati so enostavni za uporabo, vendar zaradi tega kakovost ali uporabnost prav nič ne trpita. Nasprotno,  ravno zaradi teh značilnosti so še priljubljenejši.

Classico kolekcija. Dobra, stara klasika. Kjer vrhunska tehnologija prevzame starinsko podobo in se spremeni v domačnost babičine kuhinje. Če imate radi klasični slog, ta kolekcija ne sme manjkati v vašem domu! Na ogled tudi v salonu.

Retro … Prodajni hit. Barvit dodatek dizajnerskih linij in nepogrešljiva pika na i v vsakem domiselnem domu. V vseh barvah mavrice lahko le z enim aparatom povzdignete svoj dom na povsem novo raven.

Za konec pa naj omenimo še linijo Körting. Je preprosta, zanesljiva in predvsem dostopna za vsak žep, a kljub temu ne odstopa od standardov Gorenja, ki temeljijo na uporabnosti in varčnosti.


Če vas zanima še kaj, vas vabimo, da nas obiščete v salonu na Ljubljanski 36 v Celju, nas pokličete na 041/552-224 ali nam pišete in z veseljem bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.