Opremljate ali prenavljate stanovanje?

Realiziramo vaše ideje.

Oglejte si naše projekte

Potrebujete notranjega oblikovalca?

Do popolnih rešitev nas vodi sodelovanje. Vaše želje bomo nadgradili z našim znanjem in idejami. Delo si prizadevamo učinkovito opraviti v najkrajšem možnem času. Le najboljše je za nas dovolj dobro.

Vrhunski vizualni elementi

Za še boljšo predstavo prostora rešitve oživimo s fotorealističnimi 3D upodobitvami za oblikovanje notranjosti. 3D vizualizacije vam pomagajo tudi pri optimizaciji izvedbenih del. Z virtualnim sprehodom skozi prostor lahko še pravočasno prepoznate morebitne pasti v načrtu in se tako izognete nepotrebnemu dodatnemu ali ponovnemu delu.
Izvedi več Kontaktirajte nas

Zadnji naši projekti

Vsi projekti

V sodelovanju

NEPTOR d.o.o.

Naš cilj so zadovoljne stranke.

Ocenite vašo izkušnjo

Z eno besedo, odlično! Upošteval je vse najine želje in nama hkrati podal zelo koristne nasvete pri opremljanju. Všeč mi je bilo tudi to, da se je res držal svojih rokov, bil odziven in zelo ustrežljiv.

- Suzana B.

Zelo smo zadovoljni s predlogi oblikovalca. Znal je potrpežljivo prisluhniti našim potrebam in slediti željam, ki so se pogosto spreminjale. Zagotovo priporočam!

- Marija R.

Jakob je že od prvega e-maila naprej deloval zelo strokovno in profesionalno. Tako sva dobila zaupanje, da ve kaj počne. Je zelo natančen, poslušen in zelo dobro dojame želje stranke. Všeč nam je bilo, da je poslušal želje in kljub temu podal svoje mnenje

- Špela Z.

Izkušnja je bila super in nad pričakovanji. Pri designu upošteva želje in jih še oplemeniti s svojimi znanjem in koristnimi nasveti. Ko smo se dogovorili kaj in kako, je bilo vse skupaj zelo hitro narejeno. Končni rezultat pa odličen.

- Matej S.

To da sva izbrala Jakoba je bila najboljša investicija - Pomagal je izkoristiti vsak centimer najinega doma in upošteval vse najine želje. Pri vsem tem pa mu je uspelo še zrisati renderje tako, da sva že prvo skico stanovanja vzljubila v trenutku !

- T.K. - Stranka ni pristala na objavo projekta na spletni strani

Z storitvijo smo bili zelo zadovoljni. Zelo smo veseli, da se držite rokov in dogovora, predstavitev vseh detajlov projekta, odzivnost (telefon, mail, obisk..) in strokovnost

- Tina G. - Dnevni prostor G

Zelo nama je bilo všeč to, da je Jakob odziven, hiter, natančen in se drži dogovorjenih rokov. Skratka nad izvedbo nimava nobenih pripomb, saj nama je bilo mučno odločanje o tem kako naj bi hiška izgledala, prišparano!!

- Žan K. - Projekt Stanovanje M

Hiter, odziven, potrpežljiv:), misli na vse podrobnosti in se res posveti projektu.

- Nika - Projekt Kuhinja S

Odzivnost, pripravljenost na sodelovanje....

- Samo Z. - Projekt Apartma A

Vas zanima sodelovanje z nami?

Posvet