Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

ARHITEKT - STRANKA - TRGOVEC

08.03.2017

ARHITEKT – STRANKA  - TRGOVEC


Sliši se sanjsko. Arhitekt zasnuje, stranka potrdi, prodajalec  zriše in stanovanje je opremljeno. To je scenarij, ki si ga želi vsaka stranka, pa vendar se pogosto kje zatakne.

Kaj so miti in kaj resničnost tega trikotnika?

Arhitekti pogosto oblikujejo in opremijo prostor tako, da je lep na pogled in zadovolji željam stranke. Ko pa stranka pride do trgovca, da bi naročila pohištvo, pogosto doživi hladno prho in razočaranje, saj se določenih zamisli ne da uresničiti ali pa so zamisli nepraktične in, čeprav lepe na pogled, povsem neizvedljive.

Kako premostiti to brezno med arhitektom in trgovcem?

Izberite dobrega arhitekta, pozanimajte se o njegovih preteklih dosežkih in uresničenih projektih. Če so vam ti projekti všeč, ste na dobri poti do prave izbire. Ne pozabite, računalniški programi prenesejo vse, praksa kaže drugače. Nikakor pa ne gre odsloviti mladega arhitekta ali notranjega oblikovalca. Ravno ti se trudijo prodreti na trg, zato se bodo verjetno za vas potrudili še toliko bolj.

Izberite tudi izkušenega prodajalca pohištva, ki zna svetovati iz lastnih izkušenj in je pri tem iskren ter zna prikazati tudi praktični vidik uporabe pohištva. Ni dovolj le namazan jezik.

Vsekakor pa je najbolje, da izberete arhitekta in prodajalca, ki bosta sodelovala z roko v roki in vam tako nudila najboljše obeh svetov. Za konec pa še misel, ki jo poznamo že malodane vsi: Nimam toliko denarja, da bi kupoval poceni. Morda se to sliši nenavadno, vendar je res. Opremimo si dom tako, da nam bo še leta in leta v  zadovoljstvo.


O kakovostnih nasvetih in dobri ponudbi pa se lahko prepričate na Ljubljanski 36 v Celju, v našem salonu kuhinj in kopalnic Gorenje! Veseli bomo tudi vašega klica na 041-552-224. Lahko pa nam tudi pišete in odgovorili vam bomo v roku enega delovnega dne.

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.