Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

BREZPLAČNI IZRIS

04.11.2016

Vse pogosteje v oglasih vidimo mamljive ponudbe o brezplačnem izrisu. Ja, izris je brezplačen. Kot stranka lahko obiščete pet trgovin, naredite pet različnih izrisov, se brezplačno posvetujete in poiščete najboljšo rešitev.

Če pa bi želeli imeti načrt ali sliko prostora, da bi jo pokazali doma svojim bližnjim, usluga ni več brezplačna. Pa se boste verjetno vprašali, kako to, saj je treba dokumente samo še natisniti. Odgovor je povsem preprost. Vsako stvar v trgovini, pa naj si gre za štruco kruha, kavbojke, čevlje ali izris, si lahko ogledate, ne morete je pa brezplačno odnesti s sabo. S tem se boste verjetno vsi strinjali. Če pa bi želeli štruco kruha odnesti s sabo, jo morate plačati. Tako je tudi z izrisom. Tako kot so za štruco kruha potrebne surovine, znanje, stroški pečenja in hranjenja do prodaje tako so za izris pomembni znanje, kakovostna in plačljiva programska oprema, širok nabor materialov, veliko časa, predanosti in posluha za stranko. In tako kot štruca kruha ima tudi izris svojo ceno.

Vsako delo je spoštovanja vredno, znanje vsakega človeka neprecenljivo.

Pa naj vas to nikar ne odvrne od obiska pohištvene trgovine, pri nas vam bomo z največjim veseljem svetovali! Naš cilj so dobre rešitve in zadovoljne stranke!

Pišite nam, nas pokličite na 041/552-224 ali pa nas obiščite v našem salonu na Ljubljanski 36 v Celju! Veseli vas bomo!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.