Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

KOPALNICE GORENJE

30.12.2016

KOPALNICE GORENJE


»Tam, kjer se rojevajo prve ideje dneva, kjer podobe še niso nadele mask, tam se vse začenja,« v Gorenju opisujejo svoje kopalnice.

Dan začnemo in zaključimo v kopalnici. Je naša tiha spremljevalka, naša zvesta družabnica. Pogosto samo odbrzimo skoznjo in že se nam mudi naprej, v širni svet. Pa vendar … Brez kopalnice ne gre. Brez kopalnice bi bili kar malo bosi.

Naj se nam dan začne v prijetnem okolju, saj bo tako tudi naš dan lepši in boljši!


Gorenje ima v svoji ponudbi tri sklope kopalnic: moderne, trend in standard. So vse, kar od kopalniškega pohištva zahtevate.

MODERNO

Čiste linije in izbrane barvne kombinacije rišejo prostor modernega navdiha in drznih idej.

TREND

Klasika v luči sodobnih potez pričara brezčasnost ambienta in zapelje vsakogar.

STANDARD

Lepota, ki prisega na večnost, ustvarja občutek domačnosti in prijetne topline.


Vsi viseči elementi z ogledalom imajo svetilni element – ali LED ali halogensko svetilko (odvisno od modela). Vsi elementi imajo mehko zapiranje, ki posledično omogoča daljšo življenjsko dobo okovja. Dizajn je sodoben, materiali visoko kakovostni in barve raznolike.

Brez skrbi: vi in vaši najmlajši boste v kopalnici Gorenje varnejši. Sanitarna oprema je izdelana iz materiala, čigar receptura zagotavlja izjemno antibakteriološko delovanje površine. Na popolnoma nepropustni in za madeže neobčutljivi površini se pod vplivom vode izločajo ioni, ki preprečujejo rast in razmnoževanje bakterij, kar je dokazano s certifikatom Sanitized. Učinkovitost je zagotovljena skozi vso življenjsko dobo sanitarne opreme. 


V našem salonu imamo na ogled tri modele kopalnic: Avon, Fantasio in Nello.

Več osebno v našem salonu na Ljubljanski cest 36 v Celju, nasproti AMZS-ja.

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.