Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

KREPOST V BARVAH

17.01.2017

Skorajda ga ni človeka, ki ne bi ob lepem sončnem zahodu zavzdihnil od ugodja ali ob veličastnem ognjemetu izpustil krik navdušenja. Zakaj bi se torej za takšno stvar prikrajšali doma? Zakaj ne bi ob vstopu v lastno kuhinjo dan za dnem z užitkom zagodli?

Verjetno boste rekli, da sta sončni zahod in ognjemet minljiva, trenutna, hipna. To je že res, toda ali ste ob tem čutili veselje, radost in pomirjenost? Vas je za trenutek preplavila sreča? Na dovolite se prikrajšati za takšne občutke tudi doma. Ne dovolite, da vas tam, kjer je vaše zavetje, ne preplavijo takšni občutki vsak dan. Naj bo vaš dom vaš sončni zahod, vaš ognjemet, vaši razigrani mladi brsti in opojna mavrica jesenskega listja. Naj bo vaš dom nedolžna belina belega pobočja, globina neskončnega zvezdnatega vesolja in divja sla po življenju.

Tudi mi se zavedamo, da je težko izbrati nekaj drznega, nekaj drugačnega, a vendar domačega, zato smo za vas pripravili nabor različic iste kuhinje v različnih barvah, da si boste lahko predstavljali, kako barve vplivajo na vzdušje in prostor.

Če vam je katera različica še posebej pri srcu, nam to sporočite na naši Facebook strani ali nam pišite. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska v našem salonu na Ljubljanski 36 v Celju, kjer vam bomo zrisali kuhinjo po navdihu vaših sanj!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.