Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

KUHINJSKA KORITA

13.10.2016


Pika na i vaši kuhinji


Pri izbiri kuhinjskih korit je ponudba tako obsežna in bogata, da je težko izbrati najprimernejšega za svojo kuhinjo. Poleg tega je tudi število ponudnikov tolikšno, da se človek kar izgubi v njih. Pa vendar so tudi takšni, ki izstopajo.

Pri postavljanju, urejanju salona in izbiri dobaviteljev sva se tudi midva znašla pred to zagato. Katerega ponudnika korit izbrati? Pa najprej na kratko o koritih, potem pa odgovorimo še na to vprašanje.


KORITA IZ NERJAVNE PLOČEVINE

Dobra stara klasika. Ob skrbni uporabi so praktično večni. Izdelani so iz nerjavne pločevine INOX Cr Ni 18/10. Oblik in kombinacij je veliko. So okrogli in oglati, so korita z dvema posodama, z eno veliko, drugo manjšo, klasična in podpultna (zelo primerno za granitno delovno ploščo). Površina je lahko satinirana ali polirana. Zdaj so nekateri modeli na voljo v različnih barvah (antracit, baker in zlato). Pomivalnik iz inoxa je prevlečen s titanovim oksidom, ki spremeni barvo, površina pa postane antibakterijaska, laže se čisti in je odpornejša na praske. V našem salonu lahko vidite tri različna klasična korita iz nerjavne pločevine, ki gredo z roko v roki s prav vsako kuhinjo.


KOMPOZITNA KORITA

Marsikdo bi najprej pomislil, da so iz plastike. Zagotavljamo vam, da niso. To je granitni kompozit. Ta kompozit je sestavljen iz mletega kamna - kremena, visoko kakovostnega akrilnega veziva in pigmentov, ki se potem stisne v kalup. Tako dobimo neskončno možnosti za obliko in barvo, vendar se večina podjetij odloča le za nekaj modelov in barv, saj bi bila sicer proizvodnja veliko bolj zapletena. Tudi ti so visoko kakovostni, vzdržljivi in privlačni na oko. Odporni so na praske, so preprosti za čiščenje, na njih pa se vodni kamen ne nabira. So tudi zelo odporni na temperaturo. Na voljo so v metalno sivi, beli. črni in bež, v enakih barvah pa so tudi kuhinjske armature. Priporoča se jih v kombinaciji s klasičnimi in z rustikalnimi kuhinjami, kot si lahko ogledate tudi v salonu.


STEKLENA KORITA

Prva misel in vprašanje vsake stranke je: »Pa steklo sploh kaj zdrži?« Prevladuje strah, da se bo steklo tudi ob redni uporabi razbilo, da se bo kaj odkrušilo. Vabimo vas, da si ogledate spodnji posnetek in sami presodite o trdnosti tega korita iz kaljenega stekla. Ta korita so odporna na vročino, praske in udarce. Polega velike izbire oblik, barv ter potiska lahko naročite tudi personalizirano korito, ki da vašemu domu in kuhinji še poseben čar. Pri nas si lahko ogledate dva tipa teh steklenih korit.BOGAT IZBOR DODATNE OPREME

Na voljo je tudi dodatna oprema, kot so dozirniki mila, ki so skriti pod delovno površino, steklene in lesene deske za rezanje ter odcejalne posode in košare, ki se prilagajajo posamezni obliki korita.


ARMATURE

Na voljo je tudi bogata izbira kuhinjskih armatur, ki se po videzu, slogu in barvi ujemajo s pomivalniki.


Pa da odgovorimo še na vprašanje iz uvoda. V našem podjetju smo se odločili, da bomo v salonu razstavljali in strankam nudili visoko kakovostna korita in armature slovenskega proizvajalca. Pa ne zgolj zato, ker je podjetje slovensko, temveč tudi zato, ker so ljudje tam srčni, vestni, mož beseda, s posluhom za stranko in tako kot njihova korita in armature zaupanja vredni. Zato sodelujemo s podjetjem Turk M&Z d.o.o. iz notranjskega Nadleska, ki izdeluje kuhinjske pomivalnike po svojo zaščiteno blagovno znamko SINK SOLUTION.


Vabimo vas, da se o kakovosti in raznolikosti korit in armatur prepričate sami v našem salonu, in verjamemo, da bodo navdušila tudi vas!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.