Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

MOS 2017

25.09.2017

MOS 2017

MOS ima že od nekdaj sloves prestižnega sejma, biti razstavljavec na njem pa je velika čast.

Odločitev za sodelovanje na MOS-u je zorela dolgo časa. Biti na sejmu namreč ne pomeni zgolj priti tja in pet dni predstavljati svoje podjetje. Biti na sejmu s sabo prinese tudi veliko truda, načrtovanja in kakšen siv las, obenem pa ne gre zanemariti niti finančnega vložka.

Pa vendar je zdaj čas, da potegnemo črto. Biti na sejmu je bila naporna, obenem pa tudi edinstvena in izjemna izkušnja, ki pa je prinesla veliko, veliko novega znanja, novih poznanstev in novih spoznanj.

Sejem v številkah … Sejem je obiskalo približno 120.000 ljudi. Prihajali so iz različnih razlogov, mnogo pa se jih je ustavilo tudi pri nas. Takole na prvo žogo bi lahko rekli nekje med 3000 in 4000 ali pa tudi več. Sejem je trajal pet dni. Približno 800 ljudi dnevno se je sprehodilo tudi mimo našega razstavnega prostora.

Zanimanja je bilo veliko, mnogi so prišli dobro pripravljeni, drugi so se ustavili, da malce pogledajo, poiščejo zamisli za prenovo ali novogradnjo, spet tretje pa je privabil omamen vonj sveže pečenih slaščic in osvežujočih smutijev. Vsekakor pa lahko brez slabe vesti trdimo, da je bila izbira razstavnega eksponata kuhinje prava. Prava paša za oči in dušo so bila tudi kuhinjska korita, armature, parna pečica in retro hladilnik. Izjemno veliko zanimanja je bilo tudi za kopalnice, saj smo bili edini v hali, ki smo imeli eksponat na ogled. Radi bi rekli, da smo se posvetili prav vsem, ki so nas obiskali na sejmu, vendar je bila gneča prevelika.

Za konec pa bi se radi zahvalili prav vsem, ki so pripomogli, da smo razstavljali na MOS-u! Hvala vsem in vsakomur posebej! Hvala obiskovalcem, hvala prijateljem, znancem, sosedom in sorodnikom ter poslovnim partnerjem, ki so se pri nas ustavili in nas pozdravili!

V galeriji pa še nekaj utrinkov s sejma.

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.