Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

NAJVEČJI POHIŠTVENI SEJEM V AVSTRIJI

11.05.2015

Na tridnevnem sejmu sta se predstavila 202 razstavljalca. Nekaj jih pri nas že poznamo, veliko pa je bilo takih, ki jih na našem trgu še ni, saj so bodisi do zdaj trgovali izključno v svoji državi bodisi ravno na tej sejmu iskali nove strateške partnerje.

Takoj ob vstopu  v sejemsko halo je bil tudi naš partner. Predstavljali so kuhinjske in kopalniške armature, korita, izvlečne mehanizme, kuhinjske in barske stole, LED-luči in prezračevalni sistem, ki je povsem njihova inovacija, vtičnice z USB-priključki in zvočnikom ter dekoracijske plošče.

Razstavljalci so še posebej poudarili raznolikost kuhališč, predvsem pa vgradnih in potopnih nap, ki se na tržišču velik hit.

Osrednja tema na področju luči in razsvetljevanja prostora so bile tudi LED-luči, kljub temu pa smo našli zanimivega potencialnega partnerja za viseče, stoječe in stenske luči.

Nekateri so v ospredje postavili nove dizajne kuhinjskih armatur, kot novost pa je na trg prišla tudi steklena stenska obloga z okrasnim kamenjem in LED-lučmi.

Izjemna novost našega domačega, slovenskega proizvajalca, pa je indukcijsko kuhališče, ki s pomočjo blue-tootha in posebnih dodatkov za posodo poskrbi, da se hrana nikoli ne zažge, da mleko nikoli ne skipi in da je meso vedno sočno. K temu kuhališču sodi tudi izjemno lepo oblikovana potopna napa.Kuhališče, ki vas nikoli ne pusti na cedilu

Rdeča nit sejma so bile tudi ekonomične rešitve in ustvarjanje občutka lebdenja, učinek luči, nekateri so predstavili elemente, ki se premikajo po višini, vsekakor pa je bil največjih hit celotnega sejma revolucionaren način odpiranja omaric, ki je brez dvoma požel največ zanimanja. Z njim prihranimo na prostoru, električno odpiranje pa je skorajda neslišno in predvsem hitro. Sprožimo ga le z dotikom, vsekakor pa je primerno predvsem za prostore, kjer prostora ni veliko.

Na tokratnem sejmu so prevladovale umirjene in nevtralne barve, bela, siva in vsi zemeljski odtenki, za občasno popestritev pa so poskrbele rdeča, petrol modra in zelena.

Ponovno so v osprednje stopili že kar nekoliko in povsem po krivici zapostavljeni in pozabljeni regali, ki v kombinaciji s pravo barvo in dizajnom prostoru vdahejo življenje in svežino, brezčasni pa so tudi zato, ker so odličen akcent moderni kuhiniji in dobra stara klasika v tradicionalni kuhinji.

Fotoutrinke si lahko ogledate v spodnji galeriji.


Če bi želeli kaj več vedeti o katerem izdelku, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje ali nas pokličete na 041 552 224.

Veseli vas bomo!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.