Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

NOVOSTI IN TREDNI LETOŠNJEGA LETA

17.04.2015

Med 13. in 17. aprilom 2015 je naš dobavitelj organiziral hišni sejem, na katerem je predstavil novosti v svoji ponudbi.

Novost so akrilne plošče z različnimi vzorci. Vse plošče so v osnovi bele, v ponudbi imajo tudi plošče drugih barv, na željo stranke pa lahko plošče pobarvamo v poljubno barvo ali s poljubnim vzorcem. Tu same plošče imajo različne 3D vzorce; od mreže, videza grobega platna, nekatere imajo vzorec cvetja, črt ali živalske kože. Možnosti je torej neskončno, vprašanje je le, za katero se boste odločili.


Na tržišče je prišel nov vzorec laminata, ki je svetovna inovacija. V enem formatu deske so tri širine, zato lahko ob domiselni postavitvi ustvarimo iluzijo starinskega prostora. Lahko pa se odločite tudi, da bi imeli personalizirani laminat in vanj dodate sliko po vaši izbiri.

Na voljo so tudi novi iverali, ki jih uporabljamo kot fronte oz. vrata omaric v kuhinji, dnevni sobi, spalnici, otroški sobi, kopalnici, itd. Naj omenimo samo iveral v barvi betona (svetlejši in temnejši), ki je trenutno na tržišču velik hit, in barvo petrol, ki je kot požar preplavila Evropo in je zdaj ena od bolj iskanih barv. Seveda pa so predstavili tudi večne klasike, kot so javor, smreka in jesen.


Ste kdaj pozabili zapreti hladilnik? Se vam je kdaj zgodilo, da bi se vam brez vaše vednosti odtalil zamrzovalnik? Od zdaj naprej to ne bo več težava. Ena skrb manj. Vodilni proizvajalci okovja so predstavili svoj novi izdelek. Električno rešitev za odpiranje hladilnikov in pomivalnih strojev na dotik pri vratih brez ročajev. Ko se npr. dotaknemo vrat hladilnika, se le-ta sama odprejo. In nikar vas naj ne skrbi, da bi hladilnik ostal odprt. Če v nekaj sekundah vrat ne odprete do konca, jih bo ta sistem zaprl namesto vas. Na enak način boste lahko tudi odpirali in zapirali pomivalni stroj.

Osrečimo lahko tudi vse, ki ste kdaj razmišljali, kako bi bilo, če bi namesto navadnih vrat v dnevni sobi imeli usnje. Ali pa morda baker ali aluminij. Morda kamen? Vse to je sedaj na voljo v obliki večnamenskih dekorativnih plošč.

Sicer je bilo novosti še veliko več, ko smo jih opisali, vendar naj bo dovolj za pokušino, da si lahko vsaj približno predstavljate, da so možnosti za uresničitev vaših sanj resnično neskončne.

Če vas kaj podrobneje zanima, nam pošljite povpraševanje ali pokličite na: 041 552 224. Veseli vas bomo!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.