Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

PONUDBA KUHINJ Gorenje

15.06.2016

Za začetek naj se najprej pohvalimo, da je naša trgovina (Ljubljanska cesta 36, Celje) prva in edina na celjskem območju, kjer lahko na enem mestu najdete kuhinje Marles, Gorenje in Gorenje+, keramiko Gorenje, aparate Gorenje in kopalnice različnih proizvajalcev, poleg tega pa nudimo tudi laminate Egger in slovenska korita Sink Solution ter vse druge usluge, ki sodijo v sklop prenove ali oblikovanja prostorov: polaganje talnih oblog in ploščic ter montažo. Seveda pa se vse začne s svetovanjem in izrisom v programu Carat, ki je eden vodilnih programov pri oblikovanju vašega prostora in postavitvi pohištva vanj. Naš kader je za to tudi strokovno usposobljen in ima za sabo profesionalno šolanje, s katerim se lahko pohvalijo le redki v Sloveniji.

Hvaležni smo, da tesno sodelujemo s podjetjem Gorenje, vodilnim na področju kuhinj, aparatov in ploščic v Sloveniji in tudi v tujini, saj lahko tako strankam zagotovimo celovito ponudbo. Obenem pa se trudimo, da imamo v ponudbi kar največ slovenskih izdelkov, saj hočemo tudi na tak način spodbujati slovensko gospodarstvo.

Kaj nudimo?

KUHINJE

Podjetje Gorenje d.d. nudi tri programe kuhinj: Marles, Gorenje in Gorenje+.

Zakaj trije različni programi?


Nudi pet modelov kuhinj ter manjši nabor barv ter elementov, kljub temu pa so na voljo tako mat kot sijajne izvedbe materialov. Vsa vrata in predali imajo mehko zapiranje, na voljo pa so tudi stekleni elementi in elementi za vgradne aparate. Pri nas si lahko v živo ogledate modela Erato (sijaj) in Kaliopa (mat).


gorenje

Program Gorenje ima večji izbor modelov in barv ter elementov. Dobavljivi so v sijaj in mat izvedbi ter različnih materialov front (iveral, folija, furnir, lak, masiva). Na voljo so tudi stekleni elementi in elementi za vgradne aparate. Vsa vrata in predali imajo mehko zapiranje. To je tudi edini program večjih proizvajalcev kuhinj v Evropi, ki nudi barve vrat po lestvici RAL. Pri nas si lahko v živo ogledate Aido in Nello.Gorenje+ pa odlikuje tako velik izbor elementov kot tudi zelo široka paleta barv in oblik front. Vsa vrata in predali imajo mehko zapiranje. Nudi tisto nekaj, pri čemer vsakodnevna uporaba postane čarovnija. To je kuhinja, ki je zlepa ne boste zamenjali. Pri nas si lahko ogledate modele Luna Nova, Susanne in Linea Piantra.


Če se sprašujete o kakovosti, naj vam povemo, da razlike v kakovosti NI! Vsi trije programi so visoko kakovostni, razlika je zgolj in samo v izbiri barv, materialih, številu različnih elementov ter dodatkov, kot so koši, košare ter druga dodatna oprema.


Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo. Lahko nam pišete ali pa nas pokličete na 031/411-328 ali 041/552-224. Vsekakor pa bomo najbolj veseli vašega obiska!

Naslednjič pa malo več o različnih linijah aparatov Gorenje! Vabljeni k branju!Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.