Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

POPOLNO DARILO

23.01.2017

V vsakem darilu je kanček ljubezni, je dobrota in so lepe misli. Darilo je kot drevo, ki raste z nami, ki nam daje uteho in občutek neminljivosti.

Drevesne letnice so tako edinstvene kot prstni odtisi. V sebi nosijo stoletne, včasih tudi večtisočletne spomine. V sebi nosijo ostre zime in vroča poletja. Z letnicami pripovedujejo zgodbo svoje in naše preteklosti. Zgodbo okolja, v katerem so drevesa rasla.

Drevesa so ena lepših daril našega čudovitega planeta. Dajejo nam kisik, da lahko dihamo, poživijo naravo, da si spočijemo oči na zeleni barvi listov in iglic, sprejmejo nas v svoje krošnje, nam dajejo zavetje pred žgočimi sončnimi žarki in nas nenazadnje tudi grejejo, ko se njihova življenjska pot konča.

Pa vendar to ni vse, kar nam podarijo drevesa. Podarijo nam tudi del sebe. Z lesenimi izdelki proslavljamo njihovo življenje, njihovo zgodovino in vse, kar so nam tako nesebično nudila. Zato so darila iz lesa nekaj najlepšega, kar lahko izberemo za ljudi, ki so nam blizu in jih imamo radi. Z njimi jim povemo, da so tako kot les, nekaj posebnega, nekaj edinstvenega in da bi bil brez njih svet pust, dolgočasen in prazen.


Zato izberite lesene izdelke, unikatne in neponovljive.


Več o lesenih, unikatnih izdelkih slovenskega rokodelca pa lahko izveste pri nas v salonu na Ljubljanski 36 v Celju (nasproti AMZS) ali na 041/552-224, lahko pa nam tudi pišete. Vabljeni!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.