Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

PRVA IN PRAVA IZBIRA

15.04.2015

PO NAVDIHU VAŠIH SANJ.

Tak je naš slogan. Zakaj? Ker vemo, kako zelo težko je včasih uresničiti tiste zamisli, ki jih imamo za svoj dom. Ker vemo, da je do uresničitve sanj včasih edina ovira čas. Ker je naš cilj, da vam ustvarimo dom, ki kot eno diha z vami, vas zvečer objame s svojo toplino, v njem najdete uteho in zavetje. Ker dom niso samo štiri stene in streha nad glavo. Dom so ljudje, je ljubezen in čarobnost edinstvenega doživetja.

Zamisel za to podjetje je rasla dolga leta, od prvega trenutka, ko sva stopila v nabito polno mansardo, polno starega pohištva, lesa in stvari, ki že leta niso nikomur koristile. Z veliko vnemo sva se lotila dela. Imela sva že precej znanja, saj se s takšnimi stvarmi ukvarjava že skoraj 20 let. Morala sva postoriti skoraj vse, začela pa sva s polaganjem mavčnih plošč na strop. Kitanje, beljenje, potem kopalnica, polaganje talnih oblog in končno izbira pohištva. Le kaj bi lahko šlo pri tem narobe? Le kaj ni šlo? Zamujanje mojstrov, ki niso dokončali dela ali pa so ga naredili površno, živčne vojne v trgovinah, pa tudi kakšen prepir se je našel.

Zaradi teh izkušenj, ki sva jih doživela na lastni koži, in trenda, ki prevladuje sedaj in nam dopušča le malo prostega časa, sva se odločila, da prihraniva ljudem te skrbi in jim tako zagotoviva kakšno urico prostega časa več.

Kako? Zelo preprosto. Več o samem postopku dela si lahko preberete na naši spletni strani na podstrani Potek dela. Vam pa zagotavljamo, da bomo upoštevali vaše zamisli, hkrati pa bomo na podlagi lastnih izkušenj dodali tudi kakšno svojo, ki bi prispevala k večji funkcionalnosti in lepšemu videzu samega prostora.

Dovolite nam, da si belimo glavo s skrbmi. Dovolite nam, da vam pričaramo brezskrbno ureditev.

Če imate kakšno vprašanje ali bi vas zanimala brezplačna ponudba, ki je v akciji do 1. 9. 2015, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje ali nas pokličete na 041 552 224. Veseli vas bomo!

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.