Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

TO MORA VEDETI VSAK

16.01.2017

Trendi danes, moda jutri

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki upravičujejo belo pohištvo z barvnimi dodatki? Nikar si te izjave ne jemljite k srcu. Prav je, da se odločite za takšno pohištvo, kot vam je všeč. Pa vam je res, ali ste le sledili trendom?

Dokazano vse več mladih posega po rustikalnem pohištvu, ki bi ga pred leti zasledili le pri starejši generaciji. In dokazano se tudi vse več starejših odloča za nekoliko 'odbit', mladostniški slog. Vse več je tudi povpraševanja po izključno črnem pohištvu, včasih v kombinaciji z lesnimi dekorji. Zakaj? Se spreminja trend ali se spreminja okus? Oboje. Ali pa si počasi le drznemo več.

V naši kolekciji je zdaj moč najti tudi dekorje, ki bodo brez dvoma v letošnjem in prihodnjem letu krojili smernice pohištvene in kuhinjske industrije. Z njimi si lahko opremite dom kot iz revije, lahko si izberete lahkotno, modno in rustikalno podobo doma, ki pa bo kljub temu videti mladostno, živahno in elegantno.

Zakaj bi se prikrajšali za barve in oblike? Ni pomembno, kaj je rekla soseda, kaj ste videli v reviji ali prebrali na spletu. Dovolite, da mi nadgradimo vašo predstavo in vam pričaramo nekaj več. Bodite drzni, bodite svobodni in odprtega duha!


Za več informacij nam pišite ali se naročite na svetovanje na 041 552 224! Veseli bomo tudi vašega obiska na Ljubljanski 36 v Celju (nasproti AMZS).

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.