Blog

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

VIRTUALNA RESNIČNOST

19.10.2017

VIRTUALNA RESNIČNOST

Trgovci smo pač taki, da iščemo vedno nove in nove načine, kako privabiti kupce. Vsi se borimo za svoj košček pogače in ravno zaradi tega stremimo k vedno boljšim in inovativnejšim rešitvam.

Navidezna resničnost, virtualna resničnost oz. VR je oblika računalniške simulacije, pri kateri dobite občutek, da se nahajate v umetnem okolju. To ni ravno 3D tehnologija, da ne bo pomote.

Ko načrtujemo in rišemo kuhinjo, si marsikdo težko predstavlja, kako bo videti v prostoru. Resda je že skoraj povsod možnost izrisa v 3D tehniki, kar kupcu vsekakor omogoča predstavo, pa vendar smo šli še korak dlje.

V našem salonu kuhinjo izrišemo na računalnik, vam pokažemo 3D sliko, to pa tudi nadgradimo. 3D izris prenesemo v poseben program in vas s pomočjo posebnih VR očal popeljemo po vaši kuhinji. Ogledate si jo tako, da se obračate, gledate gor in dol, lahko se tudi sprehodite.

Vsekakor pa pri tem virtualnem 'sprehodu' po kuhinji svetujemo previdnost. Ne skušajte odpirati predalov! Žal ne bo šlo. Morda pa kdaj v prihodnosti!

Če vas zanima, kako je to videti, se naročite na izris in kuhinjo si boste lahko ogledali tudi v virtualni resničnosti.

JG Design

Ljubljanska 36

3000 Celje

041 552 224

Vse objave

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.