O nas

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

Povpraševanje

KDO SMO

Čeprav smo majhno podjetje, imamo veliko srce in občutek za hiter tempo, ki nam ga narekuje življenje. Zavedamo se, da je časa čedalje manj, dostop do pravih informacij pa je vedno težji, čeprav se na prvi pogled morda ne zdi tako. Zato smo vam na voljo z več kot 20-letnimi izkušnjami s področja oblikovanja, notranje opreme, mizarstva, izdelave in montaže pohištva ter inženiringa. Če želite izvedeti kaj več, kliknite na spodnji povezavi:

dizajner notranje opreme

JANEZ GARTNER

Leta 1981 v Kranju rojenega že od malih nog zanima bolj rokovanje z lesom kot s kovino, zato se je raje kot svoji oče in dva brata namesto na kovinarsko šolo vpisal na Srednjo lesarsko šolo v Škofji loki. Po končani šoli je delal kot štipendist in se pozneje zaposlil v Jelovici. V letih, ki so sledila, je svoje znanje izpopolnjeval pri različnih mizarji ter izdelovalcih umetelnih in unikatnih izdelkih, dokler se ni leta 2008 zaposlil v podjetju Gorenje na oddelku notranje opreme oziroma kuhinj. Ker pa je zanj uresničitev sanj osrečiti in njegova vizija zbližati ljudi s pomočjo pohištva, to zdaj tudi počne.

arhitekt notranje opreme

ALJA GARTNER

Rojena na slovenski dan letalstva leta 1980 se je že v osnovni šoli raje ukvarjala z modelarstvom in rokovanjem z lesom kot s kakšno drugo dejavnostjo, ki bi jo morda hitreje pripisali dekletu. Tudi zato jo je pot po osnovni šoli vodila na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, kjer je dokončala smer Industrijski oblikovalec. Čeprav jo je potem življenje peljalo po poteh lingvistike in prevajanja, ljubezen do oblikovanja in dizajna nikoli ni ugasnila. Ponovno pa je zažarela, ko je bilo pred leti na vrsti lastno stanovanje in takrat se je vse razplamtelo.

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.