Ponudba

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

Povpraševanje

Ponudba

Strokovno svetovanje

Čeprav se strokovno svetovanje morda sliši zapleteno, je to najpomembnejši uvodni del nakupa. V sproščenem ozračju se pogovorimo o vaših željah, pričakovanjih in zahtevah. Predlagamo lahko tudi svoje rešitve, saj imamo na tem področju veliko izkušenj, seveda pa je odločitev, ali jih boste sprejeli ali ne, povsem vaša. Veseli pa bomo tudi vseh vprašanj, ki jih morebiti imate. To je osnova, na kateri gradimo.

3D izris

3D izris je grafični prikaz, ki omogoča preprost vpogled v prostor, obenem pa program, ki ga uporabljamo, omogoča, da brez težav in hitro menjujemo barve pohištva in sten ter barvo in material poda. Več pa v zavihku 3D.

Izmera

Pravilno in natančno izmerjen prostor je osnova za pravilno izdelano pohištvo. Tako se izognemo morebitnim nedoslednostim, ki bi lahko nastale, pozorni smo na odklone v pravih kotih in ravnosti sten, saj je to večkrat trn v peti. Zato nam dovolite, da to storimo mi, saj se tako zavarujete vi in mi, da so mere točne.

Izdelava in montaža

Ko po izmeri najdemo končno rešitev in potrdite naročilo, pošljemo projekt v izdelavo ali pa izdelamo sami, do montaže pa poskrbimo tudi za morebitna druga dela, za katere smo se dogovorili. Ko je pohištvo izdelano, se dogovorimo za točen termin z uro in datumom, kdaj pridemo pohištvo zmontirat. Za druga dela poglejte dodatno ponudbo.


Dodatna ponudba

Fotografiranje

Fotografije so oprijemljiv spomin, ki nas spremlja. Ravno zato vam nudimo tudi fotografiranje objekta pred prenovo in po njej. Izbirate lahko med samimi fotografijami ali fotoknjigo.

Talne obloge

V svoji ponudbi imamo tudi talne obloge: laminati, gotov parket … Nudimo tudi montažo. Za več informacij nas, prosimo, kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Ploščice

Izbirate lahko tudi v bogati ponudbi kakovostnih ploščic. Nudimo tudi polaganje. Za več informacij nas, prosimo, kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Specializirano in navadno pleskanje

Stene so naše slikarsko platno. Lahko se odločite za navadno plesanje, lahko pa iz svojih sten naredite umetnino. Za več informacij nas, prosimo, kontaktirajte preko spletnega obrazca.

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.