Potek dela

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

Povpraševanje

Potek dela

Če so se vam ob ogledu naše strani morda porodila vprašanja, kako celotno sodelovanje z nami poteka, smo za vas pripravili kratek opis našega dela, saj je naš pristop do strank edinstven in kot tak pripomore, da vam prihranimo vožnjo in obisk trgovin ter nepotrebno zapravljanje časa pri svetovalcu zaradi samega izrisa prostora.

1. SPLETNO POVPRAŠEVANJE ALI KLICKo nam pošljete povpraševanje s kratkim opisom vaših želja, vas bomo poklicali ali vam odgovorili v roku enega delovnega dne. Takrat se bomo dogovorili, kje točno bi se srečali in ob kateri uri. Pomembno je, da veste, da pri nas delovni čas ali kraj srečanja nista strogo določena, saj smo prilagodljivi in se lahko dobimo kjer koli in kadar koli želite vi.

2. POGOVOR TER PREGLED MATERIALOV IN BARVDogovorili smo se že za uro in čas, zato se ob dogovorjenem terminu tudi srečamo na prijetnem klepetu o vaših željah, zahtevah in možnostih, obenem pa vam predstavimo tudi barve in materiale, ki so na voljo in bi ustrezali vašim željam.

3. IZMERAIzmera pomeni, da strokovno in natančno izmerimo sam prostor, vrata, okna in inštalacije, saj je to ključno pri postavitvi samih aparatov, vtičnic, itd. Vsekakor pa je to trenutek, ko se lahko odločite, da bi ali prestavili električno, vodovodno ali plinsko napeljavo ali jo samo zamenjali, ali bi spremenili položaj radiatorja ali dodali talno oz. stensko gretje in hlajenje prostorov, zamenjali talno oblogo, prepleskali prostor, itd. Več o dodatnih delih je opisano v podstrani ponudba.

4. IZRIS IN 3D SLIKAIzris (tloris, naris in stranski ris) in inštalacijski načrt (v kolikor je potreben) zajemata vse elemente v prostoru. S 3D sliko pa vam predstavimo realistično sliko prostora, kakor bo videti po končanih delih in montaži. In ravno ta slika vam daje možnost, da se skušate vživeti v prostor in ugotoviti, ali je to res tisto, kar vas bo navduševalo še leta in leta. Izris in 3D sliko bomo glede na vaše želje in izmero izdelali po srečanju in vam vse poslali, da lahko začutite prostor.

5. NAROČILO STORITEV

Ko poiščemo končno rešitev, vam bomo izdelali natančno razdelan predračun. Nato se bomo dogovorili za izdelavo pohištva in morebitna dodatna dela, ki so opisana v točki 3 (Izmera), ter rok izdelave.

6. IZDELAVA IN MONTAŽA

Končni rok je odvisen od izbire materiala in dodatnih del. V tem času opravimo vsa dela, izdelamo pohištvo in ga nato tudi zmontiramo.


NA KRATKO

Srečali se bomo vsaj trikrat. Na uvodnem klepetu, ključnem pogovoru, izmeri in pri montaži. Dali vam bomo dovolj časa za razmislek in odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam bodo porodila, saj ne želimo puščati odprtih tem in vas v negotovosti. Sproti pa vas bomo o vsem tudi obveščali. To izkušnjo želimo narediti čim prijetnejšo, da bi vam urejanje doma postalo užitek.

KONČNA MISEL …

Vemo, da je ureditev ali adaptacija vedno stresna, zato vam želimo to čim bolj olajšati in nase prevzeti levji delež bremena. Čas je dobrina, ki je je vedno manj. Tudi zato smo vam vedno na razpolago in se prilagajamo vam glede časa in kraja. Polagamo pa vam na srce samo eno stvar: Sledite svojim željam. Najpomembneje je, da vaš dom živi z vami, vam je v ponos in veselje ter da se v njem počutite prijetno in je vaše varno zavetje. Naj bo vaš dom po navdihu vaših sanj!

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.