Salon pohištva

JG DESIGN
Alja Gartner s.p.
Ob koprivnici 73
3000 Celje

E-mail:
TEL: +386 41 552 224

Povpraševanje

Salon ...

Zamisel o pohištvenem salonu se je porodila že dolgo tega. Bilo je veliko dogovarjanja, veliko razmišljanja, veliko sivih las že takrat. In se je malo vleklo, malo zavlačevalo.

Nakar je prišla … VELIKA PRILOŽNOST! Ekskluzivno sodelovanje z Gorenjem. In zagrabila sva jo z vsemi štirimi. Uprla sva vse svoje upe, znanje, moči in čas v najino prihodnost. Začelo se je iskanje prostorov, risanje eksponatov, izbiranje aparatov … Pa da ne pozabimo še na vso birokracijo, ki zahteva kar veliko časa, zbranosti in potrpljenja. Vmes sva slišala marsikaj. »Bravo, tako je treba, če si človek ne upa, ne bo nič!« ali pa »Joj, joj, slab trg, ni denarja, ja, kako bo pa to šlo?« ali pa bolj skeptični »Ja, no, fajn, super, emmm, veliko sreče.« In kaj bi bilo, če bi si vse to vzela k srcu? Skušala sva si zapomniti tiste najboljše in pozabiti na dvomljivce. Še bolj sva zagrizla v delo, še več noči sva prebedela, razmišljala, se premetavala, štela ovce. Pa vendar, ko ti ob strani stojijo izjemni ljudje in imaš vrhunsko podporo, tako prijateljsko kot strokovno, je vse veliko laže. In tako so se konec maja začele postavljati prve kuhinje, priklopila sva prve aparate, položila laminat, dala na ogled ploščice. Junija 2016 se je salon tudi uradno odprl. Res je bilo še nekaj opravkov, ampak z uradno otvoritvijo 2. 7. 2016 se je začela povsem nova doba. Doba sanj, uresničenih zamisli, povsem novo življenje. Še na kratko o naši ponudbi …
Naš paradni konj so vsekakor kuhinje Gorenje, Gorenje+ in Marles, desetletja preverjene kakovosti in ponos kuhinjske industrije, toda kljub temu prilagodljive za vsak žep. Ne verjamete? Samo pomislite, za ceno ene kavice ali manj na dan lahko dobite vrhunsko, čudovito in izjemno kuhinjo, ki bo vaš zvesti pomočnik več desetletij. Seveda pa ne sme manjkati družba ravno tako vrhunskih aparatov Gorenje. Ja, tudi tu so na voljo različne cenovne skupine, ki pa so kljub temu vse enako kakovostne. Čemu potem razlika v ceni? Pridite, vprašajte in vse vam bomo pojasnili. Z največjim veseljem pa vam bomo predstavili piko na i industrijskega dizajna v Gorenju. Gorenje by Starck, ki ga ni moč videti kar v vseh trgovinah, pri nas ga lahko. In ponosna sva na to.
Prenavljate kopalnico? Tudi v tem primeru se lahko obrnete na nas.
Iščete talne obloge? Ponudimo vam lahko široko paleto zelo kakovostnega laminata.

Oglasite se med delovniki od 10h – 19h, v soboto od 10h – 14h. Naša vrata so vam odprta tudi zunaj delavnega časa, bi vas pa v tem primeru prosili, da prej pokličete na 041/552-224. V kolikor pa nimate časa, pridemo tudi na dom, vam svetujemo, poiščemo najboljše rešitve in opremimo dom po navdihu vaših sanj!

Dobrodošli!

KJE

Kjer VAM najbolj ustreza. Z vami se osebno dogovorimo, ali vam je ljubše, da se pogovorimo na objektu, pri vas doma ali v naši pisarni.

Pohištvena trgovina v Celju - Alja Gartner s.p., PE Celje, Ljubljanska cesta 36, 3000 Celje

KDAJ

Delovni čas pri nas ni omejen. Odprto imamo takrat, ko imate čas VI, saj živimo v družbi, kjer prosti čas igra pomembno vlogo. Pokličite in si zagotovite termin!

Pohištvena trgovina v Celju
odprto: pon. - pet. 10.00 do 19.00, v sob. 10.00 do 14.00 ali po dogovoru.

ZAKAJ

Ker smo mlada in zanesljiva ekipa z veliko svežimi zamislimi, smo prilagodljivi, predvsem pa znamo prisluhniti željam strank, s katerimi sodelujemo.