Hiša B

Hiša B

Hiša B - še en naš dosežek in uspešno zaključen projekt! Mlada družina se je na nas obrnila že pred začetkom gradnje in ustvarili smo dom, ki popolnoma odraža njihove želje in potrebe.

Hiša moderne gradnje na 160 m2 površine omogoča prostorno in udobno bivanje. Že ob vstopu skozi vhodna vrata nas v predsobi pozdravi velika garderobna omara in ogledalo večjih dimenzij. S tem smo ustvarili prijeten prostor za prihod in odhod, kjer je praktičnost združena z estetiko.

Na desni strani predsobe vas pričaka manjša, a elegantna kopalnica, na nasprotni strani pa tehnični prostor v katerem sta pralni in sušilni stroj ter notranja enota toplotne črpalke.

Dnevna soba je prostorna, poseben pridih sodobnosti doda stopniščna lamelna ograja. Zavese in sedežna garnitura drznejših barv ustvarijo živahno vzdušje, ki oživi celoten prostor.V prvem nadstropju je dodatna kopalnica, ki kljub mansardi nudi prostornost. Poleg tega je na voljo tudi prostor za mini domačo pisarno in dve večji otroški sobi - ena za deklico in druga za dečka. Skrbno načrtovane otroške sobe najmlajšim članom družine omogočajo udobno in kreativno preživljanje prostega časa.

V nadstropju je tudi spalnica z lepotilnim kotičkom, garderobno omaro in s skritim prehodom v ločen garderobni prostor. Vsak kos oblačila ima tako svoje mesto.

Hiša B je resnično dom, ki združuje funkcionalnost, udobje in estetiko. Veseli nas, da smo lahko pomagali uresničiti sanje mlade družine in ustvarili prostor, kjer se bodo počutili neskončno domače.


Vas zanima sodelovanje z nami?

Posvet